. Descopera Romania
feature-img
feature-thumb

Descoperim impreuna Romania!

Traim intr-o tara minunata, chiar daca uneori uitam acest lucru. Pentru a scoate in evidenta cat de frumoasa este Romania, ne-am gandit sa-i exploram teritoriul. In acelasi timp, ne-am decis sa impartim experientele turistice cu voi. Am inregistrat aventurile noastre si dupa cateva editari, le-am pus in canalul de YouTube! Fiecare particica din tara ascunde povesti fascinante, pastorite de localnici ospitalieri. 

Va invitam cu drag sa ne urmariti si sa descoperiti cateva locuri familiare din Romania, dar si unele inedite si noi. Pentru a tine pasul cu cele mai noi clipuri, subscribe, subscribe si iar subscribe! Suntem determinati sa cutreieram teritoriul dintre Carpati, Tisa, Dunare, Prut si Marea Neagra si sa strangem cat mai multe amintiri frumoase!

VIDEO-uri Obiective Turistice din fascinanta Romania!

Informatii Hotel

Facilitati

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai buna de navigare, pentru a analiza traficul si personalizarea continutului. Apasand Accepta sau navigand pe acest site va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor. Aflati mai multe detalii.
Accepta