TERMENI SI CONDITII UTILIZARE
PLATFORMA BOOKING-MANIA.RO DE CATRE CLIENTI

Acest document descrie termenii și condițiile prin care Booking-Mania va ofera acces la serviciile oferite de platforma www.booking-mania.ro Aplicatia mobila Booking–Mania, si descrie termenii si conditiile aplicabile utilizarii de catre dvs. a serviciilor noastre disponibile in Platforma.

Acesti termeni si conditii au caracter obligatoriu din punct de vedere juridic intre dvs. si www.booking-mania.ro, fiind valabili incepand cu data la care v-ati creat cont pe platforma prin intermediul aplicatiei mobile si implicit ati bifat ca sunteti de acord cu acestia. Acesti termeni si conditii se aplica serviciilor disponibile din domeniul si subdomeniile www.booking-mania.ro si prin aplicatia mobila “Booking-Mania”. Prin utilizarea serviciilor de pe platforma BookingMania.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni si principii generale ce se aplica pentru utilizarea platformei noastre.

Asigurati-va ca cititi cu atentie si intelegeti termenii si conditiile din prezentul document, inainte de a va inregistra pe platforma, prin intermediul aplicatiei mobile. Ulterior inregistrarii pe platforma, conditiile din prezentul document devin obligatorii pentru orice utilizator. Prin acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document intrati intr-o relatie contractuala cu platforma Booking-Mania.ro, guvernata de prezentul document.

 1. Definitii

  Societatea Booking-Mania SRL are sediul in Suceava, Str.Pacii, nr. 7, bl. 132, scara C, etaj 1, ap. 3, judetul Suceava, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Suceava cu nr. J33/907/2019, atribuit in data de 16.04.2019, Cod Unic de Inregistrare 40989816.

  Termenii "Booking-Mania", "platforma", "compania", "societatea", reprezinta societatea Booking-Mania SRL si serviciile oferite de aceasta prin platforma Booking-Mania.ro si prin aplicatia Booking-Mania. "Platforma Booking-Mania.ro"/ “Platforma” inseamna website-ul (website-urile), aplicatiile, platformele si/sau alte sisteme ale Booking-Mania.ro, prin care este oferit Serviciul.

  “Aplicatia Booking–Mania” – reprezinta aplicatia pentru IOS si Android ce poate fi utilizata pentru servicii, pe echipamentele mobile compatibile

  "Client" - o persoana care detine un cont pe platforma si a achizitionat sau intentioneaza sa achizitioneze/ sa rezerve servicii prin intermediul Booking-Mania.ro sau/si sa incarce recenzie/i video;

  “Cont de client” - inseamna orice persoana care in mod voluntar si-a creat un cont in cadrul Platformei in vederea achizitionarii unor servicii de tip hotelier si/sau servicii de inchriere autovehicule in sistem “rent a car” sau/si sa incarce recenzie/i video, devenind membru al comunitatii;

  “Utilizator” - orice persoana fizica sau entitate juridica care acceseaza platforma, creeaza un cont, utilizeaza serviciul, ori este activ pe Platforma fara inregistrare.

  “Ofertant” – reprezinta un prestator de servicii de cazare si/sau servicii de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car” ce are cont pe Platforma, in vederea promovarii catre Utilizatori a serviciilor salele si care doreste sa puna la dispozitia vizitatorilor Platformei serviciul/ serviciile pe care le ofera catre publicul larg.

  "Regulament"/"Termeni si Conditii"/"Acord"/ “Contract” - reprezinta prezentele reguli si principia de utilizare a platformei si a aplicatiei mobile

  "Operator de Date" - inseamna o persoana fizica sau juridica care, singura sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor personale.

  "Date Personale" - inseamna orice informatie in legatura cu o persoana fizica identificata sau identificabila.

  "Drept de Proprietate Intelectuala" - inseamna orice patent, copyright, inventii, drepturi pentru baze de date, nume comercial, marca, logo-uri, marca de servicii, cunostinte, model de utilitate, design neinregistrat sau, acolo unde este relevant, orice aplicare a oricarui asemenea drept, cunostinte, nume comercial sau de afaceri, nume de domeniu sau alte drepturi sau obligatii similare, fie ca sunt inregistrate sau nu sunt inregistrate, sau alt fel de drept de proprietate industriala sau intelectuala existând in orice teritoriu sau jurisdictie din lume.

  "Serviciu" - inseamna sistemul de rezervari online al booking-mania.ro prin care Utilizatorul ofertant isi pot face disponibile serviciile pentru rezervare (cazare sau servicii de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car”), si prin care Clientii fac rezervari dupa ce sunt redirectionati pe website-urile acestor unitati.

  “Oferta Turistica” - inseamna totalitatea informatiilor publicate/ prezentate de Utilizatorii Ofertanti: camera, servicii, tarif, numar total camere, facilitati, descrieri, poze, imagini etc.

  “Oferta de servicii de inchiriere autovehicule in sistem rent-a-car” - inseamna totalitatea informatiilor publicate/ prezentate de Utilizatorul Ofertant: clase masini, servicii, tarife, descrieri, poze, locatii etc.

  “Parte terta” - avand in vedare ca Booking-Mania este doar un intermediar ce ofera posibilitatea de a face conexiunea tehnica intre un site de rezervari (cazare si/sau servicii de inchiriere autovehicule in sistem rent a car) si consumatorul/ clientul final, in raportul Platforma – Client, societatile hoteliere si cele de rent a car sunt considerate in unele situatii parte terta.

 2. Conditii generale

  Prin accesarea Platformei si a aplicatiei mobile Booking-Mania va exprimati acordul de a va supune conditiilor si regulilor enuntate in prezentul Regulament. Acest Regulament se poate modifica, Utilizatorii fiind informati cu privire la aceasta modificare o singura data, cu 30 de zile anterior intrarii in vigoare a noului Regulament, prin intermediul modalitatiilor de contact (mail, sms) furnizate la inregistrarea in aplicatia mobila. In cazul in care Utilizatorul continua utilizarea Platformei si a aplicatiei mobile Booking-Mania dupa data intrarii in vigoare a noului Regulament se considera ca Utilizatorul a acceptat noul Regulament. Va recomandam sa consultati periodic "Termenii si Conditiile".

  Platforma Booking-Mania.ro este o platforma unde societatile interesate pot publica ofertele comerciale de cazare sau servicii rent a car, asigurand un serviciu de intermediere intre clienti/ potentiali clienti si societatile care isi prezinta oferta comerciala prin intermediul Platformei.

  Platforma Booking-Mania.ro reprezinta un motor de cautare al unitatilor de cazare si serviciilor rent a car si ofera informatii utile despre acestea, astfel incat Clientii pot alege dintr-o gama variata de servicii.

  Prin utilizarea si crearea unui Cont de Client confirmati ca ati citit, inteles si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest documente, precum si cu [Politica de confidentialitate] si [Politica de cookies] aplicabile Platformei.

 3. Serviciile oferite prin intermediul platformei si aplicatiei mobile Booking-Mania

  Inainte de a utiliza Platforma si aplicatia mobila Booking-Mania, este obligatorie citirea Regulamentului, Politicilor de confidentialitate si a oricaror informatii legate de utilizarea Platformei.

  Platforma si aplicatia mobila Booking-Mania ofera Clientilor posibilitatea de a-si rezerva locuri de cazare in unitati de cazare (hotel, pensiuni, etc) sau autovehiculul selectat/e printr-o conexiune directa cu website-ul hotelului si/sau a societatii de servicii de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car”. Prin urmare, rezervarea va fi efectuata direct pe website-ul hotelului si/ sau societatii de “rent a car” si nu pe Booking-Mania.ro. Platforma si aplicatia mobila nu sunt operatorul de calatorii si/sau societate de servicii de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car” sau parte in contractul ce se incheie cu privire la o rezervare, intre Client si Ofertant. Platforma si aplicatia Booking-Mania reprezinta un agent/ o piata de desfacere care furnizeaza conexiunea tehnica de pe Platforma si/sau Aplicatia Booking-Mania catre diferite Parti Terte. Prin efectuarea unei rezervari pe site-ul unei Parti Terte/Ofertant, Clientii sunt de acord sa respecte termenii si conditiile site-ului respectiv.

  Termenii si conditiile pot fi consultate pe paginile site-urilor pe care este efectuata rezervarea. Odata cu efectuarea unei rezervari pe un site de rezervari apartinând unei Parti Terte, un contract este incheiat intre compania ce opereaza respectivul site de rezervari si Client. Prin urmare, niciun contract nu este efectuat intre Platforrma / Aplicatia Booking-Mania si Client, cu privire la respectiva rezervare. Booking-Mania.ro nu este furnizorul serviciilor turistice si/sau de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car” si, prin urmare, orice reclamatie privitoare la rezervarea efectuata, trebuie adresata in mod direct catre Ofertanti/Parti Terte (societatile hoteliere si/sau societati de servicii de inchiriere autovehicule in sistem “rent a car”).

 4. Crearea contului de membru al platformei Booking-Mania.ro

  Utilizatorii au posibilitatea de a se alatura comunitatii Booking-Mania.ro si sa devina membri ai acesteia prin crearea unui cont in spatiul destinat membrilor prin intermediul aplicatiei Booking-Mania. Membrii Booking-Mania.ro pot publica continut generat de ei insisi si pot participa, in mod activ, la dezvoltarea Platformei, prin recenziile video si rating-urile pe care le ofera cu privire la serviciile oferite de Ofertanti si de care au beneficiat, prin intermediul Platformei. Utilizatorii neinregistrati pot citi continutul pe Booking-Mania.ro, fara posibilitatea de a putea incarca recenzii video si de a beneficia de programul special de loializare. De asemenea, utilizatori fara cont pe platforam, pot vizualiza un numar de doar 2 recenzii in dreptul fiecarui Ofertant de pe Platforma, pentru vizualizarea tuturor recenziilor fiind necesara inregistrarea in cadrul Platformei.

  Prin crearea unui cont, Clientii au urmatoarele avantaje/ posibilitati: vizualizare istoricul recenziilor lor video, optiune de share/ distribuire a recenziilor acestora pe Facebook, optiunea de a solicita statut de `influencer`, optiunea de a adauga un alt membru la prieteni (are rol de follow si in lista de prieteni adaugati pot vizualiza recenziile video ale acestora ), optiunea de a participa la programul de loialitate, optiunea de a posta recenzii video prin intermediul aplicatiei, optiunea de a vizualiza istoricul ultimelor 5 hoteluri/ pensiuni/ firme de rent vizitate, optiunea de a vizualiza istoricul recenziilor video la care a dat like sau dislike, optiunea de a adauga in sectiunea Favorite a unui/ unor hoteluri/ pensiuni/ firme de rent.

  Pentru crearea unui Cont, utilizatorii trebuie sa furnizeze urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, username, parola, e-mail si numar de telefon. Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizata un e-mail de activare a contului. Odata activat contul, de catre utilizator, aceasta devine Client ce detine un cont activ pe platforma, dobandind astfel drepturile si obligatiile alocate unui Client.

  Ne rezervam dreptul de a refuza inregistrarea unui cont, fara lamuriri sau justificari.

  Cu exceptia numelui utilizatorului, nicio alta informatie cu caracter personal nu va fi vizibila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa verificati pagina [Politica de confidentialitate].

  Un Client nu poate crea mai multe conturi, si acesta este direct raspunzator pentru acuratetea informatiilor oferite. In cazul in care contul este inchis, datele personale colectate in vederea crearii contului vor fi permanent sterse.

  Clientul este responsabil de confidentialitatea informatiilor aferente Contului de utilizator, in special a parolei. Clientul este responsabil, de asemenea, cu privire la actiunile efectuate prin intermediul Platformei si a aplicatiei Booking-Mania sau, prin contul de utilizator, pe site-urile Partilor Terte.

  In cazul utilizarii neautorizate a serviciilor Booking-Mania.ro, utilizatorul trebuie sa informeze Booking-Mania.ro imediat la adresa office@booking-mania.ro.

  Un client poate administra datele aflate in contul sau, in sensul in care are dreptul de a actualiza, rectifica, sterge oricare din datele aflate in contul sau, Booking-Mania primind informari in acest sens in backoffice.

  Dupa crearea contului pe Platforma, in cadrul aplicatiei Booking-Mania si a website-ului, Clientul poate opta pentru statut de Influencer. Acesta statut va fi acordat de catre bookingmania.ro persoanelor care indeplinesc in mod cumulativ urmatoarele criterii:

  • Clientul solicita statutul de Influencer
  • Clientul utilizeaza functia “follow” in legatura cu Platforma pe reteaua de socializare “Instagram”
  • Clientul are cel putin 10.000 de urmaritori (follow-eri) pe reteaua de socializare Instagram.

  Booking-Mania incurajeaza barterele intre Ofertanti si Clientii cu statut Influencer. Acestia din urma, prin prisma statutului, pot obtine/beneficia de un instrument de negociere directa cu Ofertantii, in ceea ce priveste obtinerea de gratuitati, integrale sau partiale, in legatura cu serviciile furnizate de Ofertanti, oferind la schimb, de exemplu, Recenzii Video (video marketing) cu un impact mai mare prin prisma notorietatii Influencerilor.

 5. Conditii de utilizare a platformei si a aplicatiei Booking-Mania

  Datele de conectare nu trebuie facute cunoscute altor persoane sau utilizatori. Clientul caruia ii apartine un anumit cont este responsabil pentru toate actiunile efectuate prin intermediul contului.

  Utilizatorilor le este interzis:

  • Sa posteze, difuzeze, incarce, transmita material (imagine, text, video) cu continut: pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel si in orice forma, care promoveaza actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala;
  • Sa utilizeze limbaj neadecvat in relatia cu ceilalti utilizatori si cu echipa de suport a Platformei;
  • Sa posteze informatii/recenzii video false, neadevarate, inselatoare, defaimatoare, ofensatoare al caror scop este sa induca in eroare utilizatorii;
  • Sa efectueze operatiuni de natura sa submineze sau sa afecteze reputatia Platformei sau sa se foloseasca de reputatia Platformei pentru obtinerea unor castiguri ilicite;
  • Transferarea contului de utilizator catre alta persoana, fara consimtamantul Platformei;
  • Distribuirea de informatii confidentiale, primite prin intermediul Platformei;
  • Sa distribuie virusi si/sau alte programe de natura sa afecteze Platforma sau interesele societatii;
  • Sa publice materiale obscene, privitoare la viata privata sau care sunt ilegale, abuzive, invazive, vulgare, rauvoitoare fata de un alt Utilizator sau de un tert, care pot hartui sau provoca inconveniente sau pot incita la violenta, ura si atitudine discriminatoare catre orice persoana;
  • Sa aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala si a drepturilor de autor detinute de Platforma si/sau societatea BOOKING-MANIA SRL;
  • Sa adune informatii despre ceilalti Utilizatori, precum adrese de email etc., fara consimtamantul acestora si sa le foloseasca fara consimtamantul acestora si/ sau in activitati ilegale si/ sau imorale;
  • Sa publice material cu drept de autor, fara sa fie autorul materialului sau fara sa aiba permisiunea autorului de a publica materialul in cauza;
  • Sa incarce, posteze, difuzeze, transmite in orice mod orice continut pentru care Clientul nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, conform sistemului juridic din Romania sau conform oricarui sistem juridic strain, informatii confidentiale sau cele protejate de dreptul de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub drept de proprietate;
  • Sa incarce, posteze, difuzeze sau sa transmita in orice mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
  • Sa creeze profile referitoare la: videochat, servicii de escorta, masaj erotic sau altele de acest gen;
  • Sa creeze conturi multiple in cadrul platformei care sunt folosite pentru acelasi serviciu sau sunt asemanatoare si pot produce confuzie;
  • Sa promoveze sau sa furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, sa promoveze ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. In aceasta sfera includem, dar fara efect limitativ, actiunea de a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau ansambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
  • Sa posteze, difuzeze sau sa transmita in orice mod ilicit date personale sau sa inregistreze aceste date in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti Utilizatori;
  • Sa foloseasca materialele, proiectele si/sau informatiile obtinute prin intermediul platformei Booking-Mania.ro in scopuri concurentiale si/ sau ilicite;
  • Sa posteze, sa difuzeze sau sa transmita orice alt material care contravine in orice fel, normelor legale in vigoare si celor de conduita;

  Booking-Mania.ro poate anula contul unui Client si sterge inregistrarea acestuia, in termen de 24 h de la primirea de catre Client a notificarii prin E-mail, cu privire la folosirea neadecvata a platformei si aplicatiei Booking-Mania si consecintele acestei utilizari neadecvate.

  BOOKING –MANIA SRL va verifica informatiile si datele pe care le primeste, in masura posibilitatilor de care dispune, insa BOOKING-MANIA SRL nu garanteaza credibilitatea, acuratetea si veridicitatea informatiilor publicate de catre Clienti / Ofertanti si nu isi asuma opiniile Clientilor/ Ofertantilor.

 6. Programul de loialitate al Clientilor

  Programul de loialitate pentru Clientii care achizitioneaza servicii de cazare sau de “rent a car” prin intermediul Platformei, presupune acordarea unor puncte de loialitate in schimbul activitatii acestora pe Platforma. Platforma incurajeaza Clientii sa efectueze recenzii video despre experienta lor cu Ofertantii. Dupa ce au beneficiat de serviciile achizitionate prin intermediul Platformei, Clientii au posibilitatea de a efectua un video in forma unei recenzii/ testimonial (video-recenzie) despre serviciile si nu in ultimul rand experientele avute cu Ofertantii, pe un format prestabilit, prin intermediul aplicatiei mobile booking–mania, pentru IOS si Android.

  Astfel, in schimbul unui video-recenzie / testimonial Clientul primeste 30 (treizeci) de puncte de loialitate, cele 30 de puncte de loialitate echivaland cu dreptul de a beneficia de 3% discount la o rezervare / comanda ulterioara prin intermediul Platformei. In schimbul a 2 (doua) video recenzie/ testimonial, Clientul primeste echivalentul a 60 de puncte de loialitate, echivalentul dreptului de a primi 6% discount la comenzi/rezervari ulterioare.

  Punctele de loialitate, implicit dreptul la discount-uri, se aduna la profilul Clientului, dar nu se cumuleaza. Vor putea fi folosite maxim 30 de puncte de loialitate, echivalentul dreptului de a beneficia de 3% discount, pentru o singura rezervare.

  Videoul-recenzie/ testimonial trebuie sa prezinte in mod cat mai obiectiv experienta avuta de Client, care este in mod direct raspunzator si responsabil pentru cele prezentate in video. Booking-Mania.ro nu va face decat o filtrare generala a acestora, accentul fiind pus pe respectarea conditiilor generale de utilizare a Platformei, pe raspunsuri la obiect la intrebarile afisate in timpul filmarii recenziei in aplicatia mobila precum si pe conditiile de utilizare a platformei mentionate la Capitolul 5.

  In cazul in care un video nu respecta conditiile mentionate mai sus, acesta nu va putea fi facut public pe Platforma si, pe cale de consecinta, nu va putea fi luat in calcul in cadrul programului de loialitate prezentat.

  Punctele de loialitate sunt valabile si pot fi utilizate o perioada de maxim 6 luni de la data la care Clientului i-a fost aprobat videoul-recenzie/testimonialul si acesta a fost postat pe Platforma. Clietului i se vor sterge automat punctele de loialitate din contul sau personal, daca acesta nu utilizeaza punctele in acest interval de timp, punctele de loialitate nemaiputand fi utilizate dupa expirarea acestei perioade.

  Punctele de loialitate acumulate de un Client de pe contul sau de Client nu pot fi transferate unui alt Client al Platformei si nu pot fi cumulate cu alte discounturi sau puncte de loialitate ale unui alt Client.

  Clientul, cand va face o rezervare ulterioara prin intermediul Platformei, pentru a beneficia de punctele de loialitate si implicit de dreptul de a beneficia de discount, va trebui sa trimita pe email catre booking-mania.ro dovada rezervarii facute pe website-ul Ofertantului (printscreen, rezervare propriu-zisa, etc.), iar Booking-Mania.ro o va transmite catre Ofertant (email) pentru validare si pentru a-l instiinta pe acesta sa aplice discount-ul de 3 % la momentul cazarii/inchirierii.

  Dupa ce se valideaza rezervarea trimisa de Client cu Ofertantul, Booking-Mania.ro va scadea din profilul Clientului (din backoffice) punctele de loialitate folosite.

  Punctele de loialitate sunt valabile pentru plata cash la momentul cazarii/inchirierii si pentru plata partiala online (nu si pentru plata integrala online).

 7. Videourile – recenzie/ testimonial

  Clientii care au rezervat servicii hoteliere sau de rent a car prin intermediul Platformei si/sau a aplicatiei mobile Booking-Mania, pot face, prin intermediul Aplicatiei Booking-Mania un video recenzie, cu o durata de 60 de secunde, raspunzand la un numar de 5 intrebari prestabilite, in care sa prezinte experinta lor personala despre serviciile de care au avut parte.

  Videourile – recenzie trebuie sa respecte cele cuprinse in Capitolul 5 si 10 la prezentul Acord. De asemenea, in video nu trebuie sa apara alte persoane decat Clientul, utilizator al Platformei si a aplicatiei Booking-Mania care a beneficiat de servicii de cazare si rent a car prin intermediul Platformei.

  In cazul in care nu sunt respectate cerintele mentionate mai sus, recenzia nu va fi facuta publica, iar Clientul va fi informat in acest sens in cel mai scurt timp posibil. Orice reclamatie cu privire la neafisarea pe platforma a recenziei poate fi facuta in termen de 15 zile de la instiintarea de neafisare a recenziei. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare recenzia fiind stearsa.

  In cazul in care videoul- recenzie/ testimonial contine informatii, relatari despre care Ofertantii considera ca nu sunt in concordanta cu realitatea, acestia au dreptul la replica fata de afirmatiile continute in recenzia video a Clientului, prin care acestia isi pot expune punctul de vedere. In eventualitatea in care Clientul, prin recenzia - video i-a adus prejudicii de imagine sau de orice fel Ofertantului, acesta ramane direct si exclusiv raspunzator fata de Ofertant, BookingMania.ro neputand avea niciun fel de pretentie sau raspundere fata de Ofertant sau fata de Client.

  Videourile-recenzie vor fi publicate pe Platforma, fiind afisate prin intermediul YouTube, motiv pentru care va rugam sa analizati politicile de confidentialitate si termenii si conditiile YouTube, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestea sa nu transmiteti catre BookingMania.ro un video-recenzie.

  Dupa ce clientul a incarcat un video-recenzie pe Platforma prin intermediul aplicatiei Booking-Mania, acesta va fi incarcat pana la/pentru verificare pe un server propriu al Platformei, fiecare video-recenzie fiind verificat si aprobat inainte de postare de catre administratorul Platformei. Verificarea va avea caracter general, avandu-se in vedere respectarea Capitolului 5 si Capitolului 10 din prezentul Acord. In cazul in care administratorul Platformei va considera ca recenziile video respecta cerintele avute in vedere, va aproba recenzia video si aceasta va putea fi vizualizata de catre Utilizatorii Platformei direct prin intermediul contului/canalului de YouTube detinut de Platforma. Dupa ce au fost incarcate pe YouTube, recenziile video vor fi sterse din serverele booking-mania.ro, vizualizarea acestora fiind posibila prin intermediul YouTube.

  Recenziile Video pot fi incarcate pe Platforma de catre Clienti si in cazul in care au folosit serviciile Ofertantilor independent de platforma, in termen de maxim 6 luni de cand au folosit serviciile.

 8. Drepturi de proprietate intelectuala

  Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala se va raporta in cel mai scurt timp de la descoperirea acesteia. Platforma Booking-Mania.ro va trata cu maxima seriozitate orice plangere privind incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.

  Platforma are deplina libertate in a inchide sau suspenda contul Clientului care nu respecta prezentul Regulament si/sau care incalca normele legale in vigoare.

 9. Publicitate

  Le este interzis Clientilor sa faca publicitate unor site-uri, produse sau servicii online si/sau offline, prin intermediul Platformei si a aplicatiei Booking-Mania. Orice adresa de internet postata pe Platforma sub orice forma trebuie sa aiba legatura cu serviciul de interes si regasit pe Platforma.

  Booking-Mania.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta Clientilor sau impotriva informatiilor inregistrate de acestia pe Platforma.

 10. Dreptul de a refuza prestarea serviciului

  Platforma isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau limita dreptul de acces al utilizatorilor fara motiv, cu o instiintare prealabila de 30 de zile.

  Suplimentar, Booking-Mania.ro poate inchide, suspenda sau limita accesul Clientilor la conturi in cazuri precum, dar fara a se limita la:

  • Incalcarea sau incercarea de a incalca prezentele Termeni si conditii;
  • Incercarea de a negocia cu Ofertantul cu scopul de a evita achitarea taxelor;
  • Incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala;
  • Participarea sau intentia de a participa in activitati fraudulente sau ilegale;
  • Clientii efectueaza in mod repetat reclamatii nejustificate, atat fata de un singur Ofertant, cat si fata de Ofertanti diferiti;
  • Incercarea de a produce o pierdere Platformei sau Ofertantilor;
  • Incalcarea dispozitiilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Clientii plaseaza, prin intermediul recenzilor video, informatii incorecte sau inselatoare pe Platforma;
  • Clientii fac front comun cu unul sau mai multi Ofertanti pentru a creste mincinos ratingul Ofertantilor si pentru a aduce prejudicii prin recenzii nereale, de exemplu, concurentilor Ofertantilor;
  • Booking-Mania.ro primeste una sau mai multe reclamatii legitime si serioase de la unul sau mai multi Ofertanti care isi comercializeaza serviciile prin intermediul Platformei;
  • Clientii au un comportament nepotrivit, ilegal sau neprofesionist orientat catre Ofertanti sau catre personalul Booking-Mania.ro;

  Incalcarile prezentului Acord sunt sanctionate conform legislatiei in vigoare si de asemenea persoana care incalca prezentul Acord este tinuta sa achite sumele datorate sau costurile suportate de catre companie in vederea detectarii incalcarii prezentului Acord, conform dispozitiilor legale.

 11. Dispute si litigii

  Orice neintelegeri care vor interveni intre Clienti si Platforma se va rezolva pe cale amiabila, iar daca nu se va ajunge la niciun consens, instanta competenta va fi cea de la sediul BookingMania.ro.

  Booking-Mania.ro nu este responsabila pentru acuratetea, calitatea, caracterul complet, fiabilitatea si credibilitatea continutului furnizat de catre Ofertanti si/sau site-urile acestora. Nu exista niciun sfat sau informatie de la Booking-Mania.ro cu privire la selectarea societatilor de cazare sau societatilor de rent a car. Vom tine cont de orice sesizare in acest sens, primita de la Clienti si vom investiga, in masura posibilitatilor si fara garantarea unui rezultat.

  Toate acordurile care apar prin acest serviciu de cazare sau servicii de inchiriere autovehicule in sistem “ rent a car” sunt intre Clientul Platformei si Ofertant. Termenii si condițiile Ofertantilor cu privire la achizitionare de servicii de pe website-urile lor, se aplica Clientilor in ceea ce priveste serviciile solicitate, inclusiv in ceea ce priveste dreptul de anulare sau retragere. Site-ul de rezervari/ website-ul Ofertantului este contactul pentru prelucrarea rezervărilor si a platilor, precum si pentru orice intrebari despre contract, detalii suplimentare etc. BookingMania.ro este neimplicat in acordurile contractuale si plangerile intre Client si Ofertant.

  Booking-mania.ro nu verifica acuratetea continutului incarcat de Ofertanti sau/ si de catre membrii comunitatii/ Clienti. Acest continut este furnizat de catre Ofertanti/ website-urile Ofertantilor/ comunitate/Clienti pentru a fi publicat pe site-ul nostru, cu referire la unitatile de cazare sau societatile servicii de inchiriere in sistem “rent a car” si la Profilul Clientilor. Platforma nu are nicio influenta asupra acestor informatii (in special imagini, comentarii, opinii, etc).

  In special, hyperlink-uri, bannere publicitate, informatii despre locuri de cazare/ rent a car si altele sunt furnizate de catre Ofertanti sau Clienti si nu reprezinta recomandari sau informatii de la Booking-Mania.ro, cu exceptia Obiectivelor Turistice care pot fi incarcate in Platforma de catre Booking-Mania prin intermediul backoffice-ului, imagini si text, la sectiunea speciala de pe platforma.

  Din motive tehnice, nicio modificare a preturilor primita de la site-urile de rezervari nu se face in timp real. Prin urmare, este posibil ca pretul care apare pe site-ul de rezervari sa nu corespunda cu pretul specificat pe site-ul Booking-Mania.ro. Platforma nu este in masura sa garanteze acuratetea informatiilor, in special cu privire la preturi si disponibilitate.

  Booking-Mania.ro nu este responsabila pentru defectiunile tehnice pentru care cauza nu este in sfera de responsabilitate a companiei sau pentru daunele cauzate de forta majora, definite conform legii. Booking-Mania.ro nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta a datelor si poate efectua lucrari de intretinere tehnică atat timp cat considera necesar.

 12. Feedback

  Booking-Mania.ro isi rezerva dreptul de a solicita feedback Clientilor si/sau Ofertantilor, astfel incat acesta sa isi poata imbunatati serviciile in vederea oferirii mecanismelor necesare pentru ca Ofertantii/ Clientii sa poata obtine rezultatele scontate prin utilizarea Platformei.

  Persoanele interesate de obtinerea unor informatii suplimentare sau punctarii anumitor nereguli privind prezentul Regulament ne pot contacta folosind adresa de e-mail servicii clienti office@booking-mania.ro.

Acest site foloseste cookie-uri pentru a va oferi o experiență mai buna de navigare, pentru a analiza traficul si personalizarea continutului. Apasand Accepta sau navigand pe acest site va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor. Aflati mai multe detalii.
Accepta